Welkom bij Components-Mart.com
Nederland

Selecteer Taal

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Annuleer
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Huis > Gebruiksvoorwaarden
Hot BrandsMeer
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Gebruiksvoorwaarden

Components-Mart.com gebruiksvoorwaarden:


Deze overeenkomst beschrijft de algemene voorwaarden van www.Components-Mart.com, als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op!

Lees deze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring aandachtig door voordat je je registreert op Components-Mart.be zodra je je succesvol hebt geregistreerd, menas dat je alle bepalingen en voorwaarden hebt gelezen, aanvaard en aanvaard in termen van gebruik en privacyverklaring. we zullen bijgewerkte versie publiceren op Components-Mart.com, als we deze verklaring hebben gewijzigd. alle inhoud van de overeenkomst wordt van kracht op de datum van publicatie. als u het niet eens bent met deze herziening, moet u de relatie met Components-Mart.com beëindigen.

1, GEBRUIKERS REGISTRATIE:

1), Gebruikers Kwalificatie:
Alle Components-Mart.com-gebruikers moeten een Bedrijf of een persoon zijn die wettelijk bindend omnibuscontract kunnen ondertekenen volgens de wet. Gebruik alstublieft onze service niet als u niet gekwalificeerd was. U kunt uw Components-Mart.com-account niet overdragen of verkopen. Components-Mart.com behoudt zich het recht voor om uw account op te schorten of te beëindigen op basis van hun wensen.
2), Materiaalschrijven:
Alle gebruikers moeten echte, geldige persoonlijke informatie verstrekken aan COMPONENTS-CENTER.COM om ervoor te zorgen dat ze normaal zaken doen. Als er wijzigingen zijn, moet u dit onmiddellijk melden aan en bijwerken naar Components-Mart.com.
Alle Components-Mart.com-gebruikers stemmen ermee in om e-mails en berichten van Components-Mart.com of Components-Mart.com-partners te accepteren.

2, PRIVACY:

Components-Mart.com heeft een privacyverklaring die op alle gebruikers is toegepast, inclusief gebruikersovereenkomst. U dient de privacyverklaring te lezen en te accepteren om Components-Mart.com te gebruiken wanneer u zich registreert, en u bent onderhevig aan beperkingen door de regel (en Components-Mart.com elke bijgewerkte versie van de privacyverklaring) in de periode van Components-Mart. com gebruikers.
 • 1), voor uw goedkeuring, over alle gebruikersgegevens, echte naam, adres, e-mailadres, contactgegevens enz. Components-Mart.com zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt.
 • 2), Gebruik niet-persoonlijke informatie. Components-Mart.com verzamelt niet-persoonlijke informatie via een IP-adres, inclusief browsereigenschappen, besturingssysteemtype, de domeinnaam van de ISP die toegangsservices verlenen, enz. Om de computerschermpagina te optimaliseren. Components-Mart.com maakt ook gebruikersstroomstatistieken en verbetert het beheer en de service door de bovenstaande informatie te verzamelen.
 • 3), Persoonlijke gegevensbeveiliging. Components-Mart.com beschermt uw persoonlijke gegevens door veilige besturingsapparatuur voor servergebruik.
 • 4), openbaarmaking van gegevens en beperking. Components-Mart.com zal persoonlijke gegevens verstrekken op verzoek van de juridische afdeling of met het oog op de openbare veiligheid, wanneer de overheid Component-Mart.com vraagt ​​om persoonlijke gegevens te verstrekken in overeenstemming met de wettelijke procedures. Components-Mart.com aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid onder dergelijke omstandigheden. Wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan, zal Components-Mart.com persoonlijke informatie gebruiken die verder gaat dan nodig is: we hebben uw goedkeuring gekregen, de overeenkomstige wetten en procedures vragen Components-Mart.com om gebruikers gegevensinformatie te verstrekken.

3, HANDEL:

Alle gebruikers moeten bij het kopen voldoen aan de volgende voorwaarden:
 • 1), moeten gebruikers voldoen aan alle toepasselijke wetten, voorschriften, regels en lokale wetgeving die worden aangevraagd bij het gebruik en de aankoop van Components-Mart.com. U dient ook te zorgen dat u zich aan deze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring houdt, inclusief alle bepalingen en regels van bovenstaande documenten.
 • 2), bent u verplicht om de transactie met Components-Mart.com te voltooien wanneer u koopt, met uitzondering van de verboden zaken op gebruiksvoorwaarden en wetten. Zodra u bestellingen plaatst, accepteert u beperkte voorwaarden en bepalingen in de beschrijving van goederen, zolang deze zakelijke voorwaarden wettelijk zijn en onder deze overeenkomst vallen.
 • 3), De reclame, prijslijst en verklaringen op Components-Mart.com zijn geen aanbod. We hebben het recht om de informatie van één kant terug te roepen, wanneer Components-Mart.com te weten komt dat de onderdeelnummers en bestellingen duidelijk verkeerd zijn of niet op voorraad. Components-Mart.com behoudt zich het recht voor om qty-beperking te kopen. Wanneer u een bestelling plaatst, erkent u ook dat u op de wettelijke leeftijd bent om deze goederen te kopen en bent u verantwoordelijk voor de authenticiteit van alle informatie die u bij de bestelling hebt verstrekt.
 • 4), productprijs en beschikbaarheid worden op de site vermeld. Dit soort informatie zal op elk moment zonder kennisgeving worden bijgewerkt. Bezorgkosten worden anders geregeld, afhankelijk van de verzendmethode die u kiest. Als een ongeluk, bijvoorbeeld, leverancier verhoogde prijs, BTW-wijzigingen of Components-Mart.com systeem fout, alle redenen oorzaak om prijs te herzien na orderbevestiging, Components-Mart.com zal e-mail of bel om deze informatie te melden, kunt u beslissen of u de bestelling wilt annuleren of niet.

4, KWALITEIT EN AFTER-SALE SERVICE:

1), raadpleeg de service na verkoop.
2), kwaliteit van de producten.
Components-Mart.com producten zullen strikt voldoen aan de overheids- en professionele normen. Als we zonder voorgaande normen werken volgens de standaard van de fabrikant, kunnen klanten zonder alle bovengenoemde normen bespreken en beslissen tussen Components-Mart.com. Om het even welk kwaliteitsprobleem of uit normen van producten, kunnen gebruikers vragen om terug te keren of te vervangen.

5, WEBSITE BEVEILIGING:

U aanvaardt dat u de website niet kunt betreden door enige vorm van robot-, Spider- of Refresh-software voor welk doel dan ook zonder toestemming van Components-Mart.com in schriftelijke vorm.
Daarnaast gaat u ermee akkoord dat u niet:
 • 1), Onredelijk en onevenredig gedrag dat de website Components-Mart.com kan overbelasten met (Bepaal naar mate van On Components-Mart.com).
 • 2), zonder schriftelijke toestemming van Components-Mart.com, wijzigen, kopiëren, overbrengen, afgeleide werken maken, distribueren of spiegelen op de website (behalve uw persoonlijke gegevens).
 • 3), Interfereer of probeer de normale werking van de website of enige actie-verwerking in het web te verstoren.
 • 4), Gebruik alle inhoud die verboden is door verwante wetten en regels.
 • 5), Gebruik elk virus, Trojaans paard, wormvirus, tijdbom, annuleer bots, paasei, spyware of ander computerprogramma dat kan beschadigen, herzien, verwijderen, nadelig effect, geheim onderscheppen, contracteren of overnemen voor elk systeem, gegevens of persoonlijke informatie.

6, INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN:

Het auteursrecht, patent, handelsmerk, handelsgeheim en alle rechten die worden aangeboden door Components-Mart.com behoren allemaal toe aan Components-Mart.com. zonder toestemming van Components-Mart.com, kan iedereen of lid ¡¯ t downloaden, kopiëren, verzenden, herzien en bewerken. Anders zal alle wettelijke verantwoordelijkheid worden gedragen. Components-Mart.com bezit het recht op geheugen van de dataserver van Components-Mart.com wanneer de gebruiker de service gebruikt.

7, DISCLAIMER:

Components-Mart.com is verantwoordelijk voor technische ondersteuning, zorg ervoor dat de website in goede staat verkeert, probeer serviceonderbrekingen te voorkomen of Onderbrekings tijdslimiet binnen de kortste tijd, zorg ervoor dat de gebruiker probleemloos op internet kan handelen. Maar als gevolg van overmacht of andere redenen die niet kunnen controleren, waardoor de website crasht of niet in staat om te gebruiken, het gevolg is van een verloren record, bericht of informatie, is Components-Mart.com onverantwoordelijk: en elke gebruiker biedt een verkeerde of onvoltooide en foutief informatieresultaat om de service Components-Mart.com niet te kunnen gebruiken of andere verliezen te lijden, Components-Mart.com is onverantwoordelijk.

8, ANDEREN

Deze overeenkomst is in alle opzichten onderworpen aan de wetten van Hong Kong. Deze website alle gebruikers zijn onherroepelijk Components-Mart.com-houder bevindt zich bij de jurisdictie van de rechtbank en de hogere rechtbank. De bepalingen van deze overeenkomst zijn scheidbaar. Als een bepaling van deze overeenkomst als ongeldig of niet-afdwingbaar wordt beschouwd, kan de bepaling worden verwijderd en de resterende bepalingen worden uitgevoerd.